Over 70 pct. af rækkehusene på ”Trekanten” er udlejet

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Etape 2 sættes forventeligt i gang til efteråret

Mens det går trægt med salget af de kommunale byggegrunde på ”Bakkehusene” også kaldet ”Trekanten”, går det anderledes stærkt med udlejningen af de 30 rækkehuse, som Amstrup & Baggesen Entreprise opfører for private investorer. 

– Der er 6-7 lejligheder tilbage, og dermed er over 70 pct. af lejlighederne udlejet på nuværende tidspunkt, siger ejendomsmægler Michael Broni Jørgensen fra Nybolig Tommerup, som står for udlejningen. 

Det kalder han for meget tilfredsstillende. 

– Det er sådan med projektbyggeri, at det først er, når husene er ved at være færdige, at det går stærkt med udlejningen, siger han. 

Mange potentielle lejere ønsker at se en prøvelejlighed, sådan at de kan danne sig et indtryk af boligerne, uagtet, at der er forskellige størrelser. 

Han kan i øvrigt fortælle, at det er et bredt udsnit af befolkningen, som har lejet en bolig. 

– Der er unge par, og der er mere modne par og der er også væsentligt mere modne par, siger Michael Broni Jørgensen, som fremhæver flere årsager til den store interesse: Nærhed til Aarupskolen, fjernvarme, og at lejeboliger helt generelt er mere fleksible, dvs. nemme at komme ud af, måtte man fx ønske at købe sit eget hus. 

Ikke overraskende for Michael Broni Jørgensen er, at mange af de nye lejere kommer fra nærområdet, dvs. Aarup, Vissenbjerg og Tommerup. Til gengæld har han bemærket flere fra Falster: 

– Der er vel tale om 15 pct. af lejemålene, som jeg husker det. Det skal dog siges, at disse lejere har en tilknytning til området. 

De første lejere er flyttet ind i Etape 1-rækkehusene.

Etape 2 på trapperne

Da Amstrup & Baggesen Entreprise erhvervede den nordlige del af Trekant-grunden (arealet mellem Ørsbjergvej, Møllegyden og Assensvej) og var det med om ikke forventning så i hvert fald forhåbning om i tre etaper at kunne opføre op til 85 rækkehuse. 

Ove Jensen, Amstrup & Baggesen Entreprise fortalte forleden Folkebladet, at han forventede at etape 2 vil blive igangsat om måske en tre måneders tid, altså engang i efteråret. 

Michael Broni Jørgensen kan ikke oplyse et starttidspunkt for etape 2, men han tror, det er på trapperne. 

– Jeg har ikke hørt andet, lyder det fra ham. 

Del denne historie på: