Nyt i Aarup: Juleweekend med julemandsbesøg og Myselfie

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det er utroligt, hvad julemanden og julekonen kan overkomme, først skal de tænde juletræer på bytorve og i handelsgader over det ganske land, så skal de have produceret tonsvis af gaver i deres julegaveværksted, inden den store gaveuddeling finder sted juleaften.

Med andre ord et aktivitetsniveau, som let kunne give stress, men nej ikke hos julemanden og hans kone, for de besøger også Aarup i weekenden lørdag den 9. og søndag den 10. december.

– Vi kalder det for juleweekend, for julen er omdrejningspunktet for de mange aktiviteter, vi frister med, fortæller handelsstandsformand Henrik Wichmann.

Handelsstandsforeningen har lånt den tidligere Butik Solvej, hvor børn og barnlige sjæle kan lave juledekorationer, pynte honninghjerter og meget andet sjovt og godt. 

Sult og tørst kan stilles med gløgg og æbleskiver, kaffe. 

– Det helt store hit bliver Myselfien i den tomme butik ved siden af Din Tøjmand, er Henrik Wichmann sikker på. 

Myselfie i Bredgadebutik

Med et Myselfi-kamera kan man tage sjove selfies med sin familie og venner, eller med julemanden.

Ved at scanne en QR-kode ryger billedet ind i ens smartphone.  Billederne bliver også automatisk uploadet til ens personlige galleri på myselfie.dk, hvorfra det let kan downloades, deles eller vises i et slideshow. 

– Det bliver så sjovt, og sikkert som julesne i Aarup, møder jeg frem med kone, svigermor, børn, svigersøn og jagthund for at tage alletiders Myselfie, siger handelsstandsformanden. 

Del denne historie på: