Nye aktive ældre kan bare komme an

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Aktive Ældre i Aarup mangler to-tre bestyrelsesmedlemmer og en gymnastikinstruktør

Næstformanden, Ole Møller kan næsten ikke gå, og formanden, Finn Neuman går rundt med konstante smerter, som lægerne ikke rigtig kan få bugt med. 

Så Aktive Ældre i Aarup holder ekstraordinær generalforsamling mandag 16. januar klokken 10.30, for at få valgt to nye bestyrelsesmedlemmer og meget gerne også en suppleant. 

For Finn Neuman har tjansen som formand være meningsfuldt arbejde. 

– Når der kommer 80-90 medlemmer hver mandag – ja, i dag er vi 98, så er der jo behov for en forening som Aktive Ældre, konstaterer Finn.

Som formand og bestyrelsesmedlem i øvrigt handler det om at lede og fordele opgaverne i forbindelse med foreningens faste aktiviteter, som er mandagsmøderne, stenmessen, de frem årlige kræmmermarkeder og den ordinære generalforsamling, hvor slagnummeret er at levere hjemmelavet biksemad. Endelig passer Aktive Ældre garderoben ved den årlige Kandiskoncert i Aaruphallen. 

– På det seneste har vi ikke haft kræfter til at starte nye aktiviteter, men det kunne være fint, at få noget sådan på programmet, mener Finn. 

Bestyrelsesarbejdet er overkommeligt. 

– Mange af de aktive har været aktive i flere år, så de kender rutinerne, siger Finn. 

Søger gymnastik-instruktør

Bestyrelsen har endnu en presserende opgave, nemlig at finde en ny gymnastikinstruktør. 

– Vores mangeårige instruktør, Jytte Lauridsen, har besluttet at stoppe, det vil sige, hun vil gerne tage en vagt om måneden, så det handler om at finde en instruktør til de øvrige formiddage, siger Finn.

Mens bestyrelsesarbejdet fra a til z er en frivillig opgave, dvs. ulønnet, kan gymnastikinstruktøren se frem til kontant honorering. 

Yderligere information om bestyrelsesarbejdet og jobbet som gymnastikinstruktør hos Finn på 

tlf. 21 43 19 97 og mail finn09@outlook.dk

Del denne historie på: