Ny pr-strategi: Musik på Industrien satser på løbende information – nedtoner det trykte program

Aarup

4. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

I mange år holdt Musik på Industrien kortene tæt ind til kroppen, når det gjaldt kommende koncerter, for at gøre det til en event, når programmet for det kommende halvår blev offentliggjort og forsalget gik i gang. 

Oftest var programafsløringen led i et åbent hus-arrangement, hvor biblioteket kastede billige bøger i grams, mens biografen solgte ud af plakater, og var det op til jul, kunne gæsterne få et glas gløgg. 

Den markedsføring er tiden løbet fra, siger Henry Petersen, der er formand for Musik På Industrien. 

– Langt de fleste musiksteder sætter i dag en koncert til salg på deres hjemmeside, når kontrakten er indgået,og det kan være mere end et år før bandet går på scenen, så det vil vi også gøre. 

Musik På Industrien satser med andre ord på at være hurtigt ude. 

Som konsekvens af den nye pr-strategi vil Musik På Industrien fremover – dvs. første gang bliver i år – kun udsende et årligt program, som medlemmerne af Råstof vil få samtidig med kontingentopkrævningen. 

Det trykte program vil omfatte alle kommende koncerter, dvs. både for- og efterår. 

Henry Petersen har endnu et argument for at udsende færre trykte programmer. 

– Trykte programmer bliver hurtigt uaktuelle, og derfor vil jeg hellere have folk ind på vores hjemmeside, sådan at de kan se, hvad vi har på programmet i de kommende måneder, i stedet for at folk kan læse, hvad vi haft på plakaten. 

Musik På Industrien vil også udsende nyhedsbreve og orientere om nye koncerter ved de aktuelle koncerter og i Industriens foyer. 

Musik På Industriens hjemmeside hedder: https://musikpaaindustrien.dk

Del denne historie på: