Ny omgang Slyngler, sjusser og stegt flæsk fredag 23. september

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Telefonpasseren på Hotel Aarup Kro har haft travlt på det seneste. For rigtig mange har villet sikre sig en plads til ”Slyngler, sjusser og stegt flæsk” fredag 9. september. Endda så mange, at alle pladser nu er væk. 

Ingen med lyst til smagsprøver på øl, rom og gin og hang til True Crime fra de skumle gamle dage, og med appetit på stegt flæsk og persillesovs behøver dog fortvivle.  Aarupbanden, kromand Casper Andersen, vinhandler Aksel Jørgensen og foredragsholder Henning Frandsen har nemlig en reprise på programmet. 

Så fredag den 23. september klokken 17 står den igen på Slyngler, sjusser og stegt flæsk. Og helt på samme måde som den 9. september. Altså spis stegt flæsk til maven revner (hvis du er til det) eller du båre er mæt. Skyl maden ned med vin, øl og vand eller kærnemælk  (hvis du er til det). Plant derpå din bag på en stol i den store sal, læn dig tilbage og slå lyttelapperne ud. Og så må det vise sig, om Frandsen fortæller sandfærdige løgnehistorier eller om det virkelig er True Crime fra dengang farfar kørte på ”væltepeter” og oldefar på hest. Frandsen holder en pause midtvejs, sådan at Aksel Jørgensen kan få ordet for at præsentere to øl, en rom og en gin.  Henning får igen ordet, og når han har talt sig hæs, frister Aksel Jørgensen med tilbud på øl, gin og rom. 

Trods forrygende inflation er billetprisen uændret (bemærk det) 250 kroner eksklusive drikkevarer. 

Billetter skal bestilles på Hotel Aarup Kro – gå ind i krostuen eller ring på 6443 1013

Del denne historie på: