Nu kan du også komme i kontakt med banken i weekenden

Aarup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Sparekassen Danmark har udvidet åbningstiderne på Fyn med virkning fra 5. december. Det betyder, at man som minimum kan komme i telefoniskkontakt med en medarbejder hverdage til klokken 20 og weekender til klokken 18.

– Totalbanken er blevet en del af Sparekassen Danmark – også i praksis. Det betyder, at vi er blevet en del af noget større, men ikke at vi har mistet vores lokale rødder på Fyn, vi er stadig lokalt forankrede og fokuserede på at tilbyde personlig rådgivning, siger direktør Ivan Sløk i en pressemeddelelse.

En af fordelene ved at være blevet en del af noget større er, at det nu er muligt at komme i kontakt med en medarbejder i sparekassen alle hverdage mellem klokken otte og 20 og i weekender klokken otte -18.

Mandag til fredag er banken åben for personlig henvendelse klokken 10-16. På tidspunkter, hvor sparekassens medarbejdere ikke kan træffes, træder Kundeservice til.

– Kundeservice er et supplement. Det skal ikke erstatte den personlige rådgiver, siger Vinni Skov, der er chef for Kundeservice, i pressemeddelelsen.

– Kundeservice-medarbejderne er ikke rådgivere, men blandt dem er der eksperter inden for områder som betalingskort og hjælp til net- og mobilbank, siger Ivan Sløk, de vil for eksempel kunne hjælpe kunder, der i en weekend har fået spærret deres betalingskort.

Er man ude for forsøg på svindel, vil man også via Kundeservice finde medarbejdere, der er særligt trænede i at hjælpe, lyder det i pressemeddelelsen. (liw)

Fakta

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Sparekassen har 150 års historie og bygger på ideen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling.

Sparekassen har ikke aktionærer, der forventer at få del i et årligt overskud. Den ejer sig selv. Det giver flere frihedsgrader og mulighed for at tjene andre formål.

På Fyn er sparekassen repræsenteret med en afdeling i Aarup (den tidligere Totalbanken) samt en erhvervsafdeling og tre privatafdelinger i Odense.

Del denne historie på: