Musikalske perler i Aarup…

Aarup

I den sidste uge af oktober og begyndelsen af november kan musikelskere i Aarup og omegn se frem til en intens periode fyldt med musikalske oplevelser. 

Tre spændende koncerter vil præsentere publikum for en bred vifte af musikgenrer, fra soul og jazz til moderne folk-rock. Her er en oversigt over de kommende begivenheder:

”History of Soul” med Benjamin Koppel og Patrick Dorgan 

Lørdag den 28. oktober kl. 20 på Kulturhuset Industrien forener Benjamin Koppel og Patrick Dorgan deres kræfter og tager publikum med på en sjælfuld rejse gennem ”The History of Soul.” 

De to kunstnere vil blive støttet af et imponerende ensemble bestående af Søren Bebe (klaver), Jesper Bodilsen (bas), og Zoltan Csörsz (trommer). Sammen vil de skabe en unik fortælling om sjælens musikhistorie, skriver arrangøren, Musik På Industrien i Aarup i en pressemeddelelse. 

”LOUD TIGER – alias Victoria Siff – Råstof” 

LOUD TIGER alias Victoria Siff Hansen kan opleves på Industrien lørdag 4. november klokken 20. Hun har boet de seneste 10 år i England og USA og arbejdet som sangskriver for verdensberømte kunstnere som Macy Gray, Alicia Keys og Social House. 

Victoria Siff er klar til at indtage Danmark og resten af verden som LOUD TIGER med et internationalt lydende værk, der kombinerer upbeat Americana, alternativ country og folk-rock. Hendes vokal og udtryk er ærlige og inderlige, og hun har allerede vundet anerkendelse for sin musik. LOUD TIGER vil tage publikum med på en musikalsk rejse gennem hendes musikunivers, der spænder fra temaer som at finde en soulmate til at håndtere psykisk vold i et forhold.

Onsdag 1. november er der Jazz på Industrien med Emil Hess og Thomas Clausen, som er omtalt andet sted i Folkebladet. 

Disse tre koncerter lover en intens periode med musikalske oplevelser i Aarup og det omkringliggende samfund. Uanset om du er til soul, jazz eller moderne folk-rock, er der noget for enhver smag på Kulturhuset Industrien i den sidste uge af oktober og begyndelsen af november. 

Billetter til alle tre arrangementer kan købes på mpia.dk. Musik På Industrien ser frem til at byde dig velkommen til en uge fyldt med uforglemmelig levende musik!

Del denne historie på: