Musikalsk opdagelsesrejse med KASPER BUCH & BAND

Aarup

Et gensyn fra sommeren ’23, nu med band

Kasper Buch indtager sammen med sit band scenen på Kulturhuset Industrien lørdag den 20. april 2024. 

– Billetsalget er i gang på mpia.dk, så sørg for at sikre dig dine billetter til denne spændende Råstofkoncert arrangeret af Musik På Industrien I Aarup, skriver MPIA i en pressemeddelelse. 

Kasper Buch har allerede gjort sig bemærket I Aarup. Han optrådte med stor succes på endagsfestivallen Musik Midt I Aarup på Sanggaards Plads i juli 2023 i en velfungerende duo. Denne gang stiller han op med hele sit band og er klar til at præsentere sine nye sange for gæsterne på Industrien I Aarup.

Med et travlt år bag sig, hvor Kasper og bandet har turneret landet rundt, har de allerede vist deres potentiale på både små og store scener. 

– Det er ingen overraskelse, at Kaspers opvækst i Tønder har haft stor indflydelse på hans musikalske udtryk, og hans erfaringer fra Tønder Festival har formet ham til den kunstner, han er i dag, skriver MPIA, som er fuld af lovord over hans musikalske evener:

– Kasper Buch er en mester i både de følsomme ballader, de velkomponerede tekster og de livlige numre, der formår at fange lytternes opmærksomhed og røre deres hjerter.

Kasper Buch har allerede markeret sig med flere singleudgivelser og et album, og hans musik har fået anerkendelse fra både radiostationer og medier. 

Med legatmodtagelser og topplaceringer på radioplaylister er han et veletableret navn på den danske musikscene.

Denne koncert er en del af Råstofkoncerterne, der præsenterer up-and-coming musikere med stort potentiale. 

Billetter til Råstofkoncerter koster kun 125 kr. for medlemmer af Råstof og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Del denne historie på: