Musikalsk Magi med Daniel Jul på Musik Midt i Aarup

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Et-dags-festivalen, Musik Midt i Aarup den 27. juli har flere navne på programmet. 

Daniel Jul hopper op på scenen klokken 14 for at øse af sit alsidige musikalske talent. 

– Som en af de mest lovende kunstnere på den danske musikscene er Daniel Jul kendt for at levere ærlige og dybtfølte optrædener, der rører publikum, skriver arrangøren Musik på Industrien, MPIA i en pressemeddelelse – og fortsætter: 

Daniel Jul har med sin varme stemme og talent for både sangskrivning og fremførelse opbygget en solid fanskare. Hans musik, som kombinerer elementer af folk, pop og rock, taler til hjertet og sjælen. Med numre der spænder fra de intime og melankolske til de mere upbeat og energiske, formår Daniel at skabe en helt speciel stemning, uanset hvor han optræder.

Næste kunstner på scenen bliver Hawk med sin dynamiske stemme og virtuose guitarspil. Derpå vil Louise Juul dele sine smukke melodier og dybtfølte tekster. Festivalen kulminerer med en hyldest til Bruce Springsteen, leveret af The Boss Tribute Band. 

Musik Midt I Aarup er en videreudvikling af et-dags-festivalen Singer Songwriter Festival. Fælles er, at den primært foregår på Sanggaards Plads, og at der er gratis entré.

Del denne historie på: