Musik På Industrien åbner 2023 med en musikalsk cocktai

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag den 21. januar holder Musik På Industrien den i en lang række koncerter i Kulturhuset Industrien.

-nJan Olsen går på scenen klokken 20 med sin rå og følsomme vokal, men han er ikke alene. Sammen med The Bottletower Band, serveres en afvekslende og musikalsk veltempereret cocktail med elementer af rock, blues og folk, skriver Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

– På scenen veksler musikken med storytelling – korte, humoristiske anekdoter, der på én gang taler til hjertet og med vid og bid kommer rundt om sangene og deres historier. 

The Bottletower Band består af et hold af landets allerbedste musikere:

– Guitarist Peter Sund og sanger og harmonikaspiller Trine Lunau vil af mange være kendt fra bandet Lunau&Sund.

– Keyboardspiller Palle Hjorth der også optræder med en perlerække af danske artister – heriblandt Poul Krebs og Peter Sommer. Bassist Morten Jørgensen, der backer Søren Huss og The White Album op. Trommeslager Peter Dombernowsky, som spiller med Michael Falch, Poul Krebs m.fl.

Billetterne til koncerten købes på hjemmesiden MPIA.dk hvor man også kan læse og høre mere om denne og alle de andre koncerter i 2023.

 Programmet for Musik På Industrien, 2023, ligger klar i en papirudgave på Kulturhuset Industrien

 – Husk at få et eksemplar med hjem eller gerne et par stykker, så har du også et til naboen og din bedste ven, lyder opfordringen fra Musik På Industrien. 

Del denne historie på: