Mindst 183 trodsede kulden ved årets julemærkemarch

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Den foreløbige optælling viser 183 deltagere ved søndagens julemærkemarch i Aarup, og det var på en søndag, hvor deltagerne med god grund kunne skutte sig i kulden, men så gælder det jo bare om at være godt klædt på.

– Der kan dog komme eftertilmeldinger i de kommende dage, men vi er fuldt ud tilfredse med tilslutningen, siger Winnie Damgaard på vegne af arrangørgruppen, som i år er en del af Musik På Industrien. 

Der var flere børn end der plejer, så diplomerne blev taget i anvendelse for alvor.

– Dog var der ikke et hold fra hverken børnehaverne eller skolen. Så Brødkrummens flotte brunsvigerdonation gik efter aftale til spejderne.Spejderne er meget trofaste deltagere hvert år, og denne gang var de oppe på i alt 47 børn og voksne. Heraf gik flere af dem 2 gange 10 km. Og det er simpelthen bare så sejt, siger Winnie. 

Vinderen af gavekortet på 2500 kroner, som Vestfyns Undervogns Center havde doneret, blev Casper Bode. 

– Vi takker alle der deltog, og dermed gav et bidrag til julemærkehjemmene. Og ikke mindst tak til vores lokale sponsorer: Hotel Aarup Kro, Meny, Brødkrummen, REMA 1000, Musik På Industrien og Vestfyns Undervogns Center. 

– Takket være sponsorerne har vi ingen udgifter haft ved at sælge gløgg og æbleskiver samt udskænke gratis kakao på ruten. Det betyder, at alle indtægter går ubeskåret til de sårbare børn, som får hjælp og støtte via et ophold på et af landets fem julemærkehjem, fortæller Winnie.

Del denne historie på: