Meny Aarup støtter Possementen med 25.000 kroner

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

De store smil var fremme på ansigterne hos Possementens bestyrelse og tilstedeværende frivillige. Ikke underligt for Meny-købmand Mette Krag havde en stor check med til Possementen – på hele 25.000 kroner – som blev overrakt torsdag eftermiddag. 

Mette Krag har nemlig indgået en sponsoraftale med foreningen Possementen, der er godt i gang med at indrette den tidligere possementfabrik til arbejdende værksteder med kulturcafé og have. 

– Mange foreninger er hårdt ramt på økonomien oven på coronanedlukninger. Vi vil være med til at gøre en forskel i vores lokalområde. Så derfor har vi indgået en aftale med Possementen, siger Mette Krag.

– Vi er utrolig glade for støtten og vil vise vores taknemmelighed ved at synliggøre sponsoratet. Første gang vil ske i forbindelse med de kommende medborgerdage i Aarup 1. og 2. september, siger Possementens formand, Henrich Svendsen. 

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10 millioner kroner, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater. 

Del denne historie på: