MEETPOINT Aarup: Nyt iværksætterhus

Aarup

20. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

De virkelystne får plads i Østergade 34

Mennesker mødes og nye ideer spirer, vokser og folder sig ud. 

Det er tanken med iværksætterhuset MEETPOINT Aarup, som netop har budt velkommen til de første af forhåbentlig 5-10 eller måske 15 virkelystne iværksættere. 

Det er ægteparret Anke og Morten Rasmussen, som også står i spidsen for Scankab Cables, der har overtaget en af Aarups mest markante erhvervsejendomme, nemlig Østergade 34, hvor senest Nordfyns Finans havde til huse. Den over 600 m2 store bygning i to etager og den godt 200 m2 hal blev oprindeligt opført af Hindsgaul Entreprise til eget formål, for senere at blive solgt til de nordfynske børsdrenge, der rykkede til Odense i 2019.  

– Bygningen fremstår i særdeles pæn stand, og jeg har altid haft en drøm om, at lave et iværksætterhus her i Aarup, og da jeg, hver gang jeg kørte forbi bygningen, kunne se ”til salg-skiltet”, slog vi til sidst til, siger Morten Rasmussen.

Åbent kontormiljø

Formålet med MEETPOINT er, at iværksætter og mindre virksomheder kan leje sig ind i et kontorfælleskab. 

– Det skaber værdier for mange mindre virksomheder at have et arbejdsmiljø i fantastiske rammer og at der er mulighed for sparring med andre virksomheder i huset. Ud over et åbent kontormiljø er der adgang til mødelokaler, stort konferencerum med plads til over 50 gæster og et køkken på hver etage, siger Morten Rasmussen.

Han forestiller sig ikke, at der skal være en kantine, men er der interesse for det, forventer han, der kan laves aftaler med Meny og Hotel Aarup Kro om levering af mad og drikke. 

Fibernet på vej

Allerede nu er den digitale vej fra MEETPOIT til omverden både bred og hurtig, men den rykker en klasse op i løbet af kort tid, når der bliver lagt fibernet ind. 

De første lejere er rykket ind i MEETPOINT, nemlig HOFSTRA & WAGNER, der sælger boligindretning på nettet og hidtil har haft kontorlokaler ved Scankab Cables.

– Vi vil gerne udvikle vores forretning og her i MEETPOINT Aarup har vi masser af muligheder,  siger Mathias Wagner fra Hofstra & Wagner. 

– Bygningen er særdeles moderne, meget lys med en lækker tagterrasse, som også kan bruges til det sociale, tilføjer Mathias. 

– Vi vil gerne indrette et showroom, at vi kan vise de nyeste boligtrends frem til for vores kunder. Det er der rigeligt plads til, og vi glæder os til at komme i gang.

Den anden lejer er i øvrigt også på plads, fortæller Morten Rasmussen. 

Hvis man har interesse i at være en del af fællesskabet i MEETPOINT Aarup eller mangler et sted at være til sin forretning kan man kontakte Morten Rasmussen på mail mr@hofstra.dk

HOFSTRA & WAGNER udvider staben

Pressen har flere gange haft et vågent øje på boligindretningsfirmaet HOFSTRA & WAGNER. Det vidner et par indrammede artikler, som har fået vægplads hos HOFSTRA & WAGNER, om. 

Således kan man bl.a. se, at de to endda har pjækket fra undervisningen for at blive iværksættere, da de gik i gymnasiet. 

– Det var ikke en artikel, som rektor var glad for husker, Mathias Wagner. Men trods fraværet gik det fint på gymnasiet. 

– Vi fik vores eksamen og endda et godt snit, siger Mathias. 

Historien vidner om, at Mathias og Oliver sprang ud som iværksættere i endog meget ung alder. 

– Jeg gik i 10. klasse, husker Mathias om dengang i 2015, hvor han og Oliver begyndt at lave møbler af kabeltromler – som sofaborde, vinreoler og store vægure. 

De to fik succes og udvidede konceptet til boligindretning med bl.a. plankeborde i nordisk stil. 

I dag er kabeltromlemøblerne stort set udfaset, og de er heller ikke så cool, som det var engang, fortæller Mathias, der kan glæde sig over at have fingeren på pulsen på sjette år, for det er gået rigtig stærkt for de to nu 23-årige iværksættere, som har udvidet staben med yderligere to ansatte og en femte er på vej. 

Del denne historie på: