McDonald’s Aarup åbner 15. december klokken 10

Grønnemose

19. november 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Franchisetager Michael Rolver har haft let ved at få den nødvendige arbejdskraft

Den nye McDonald’s-bygning i Grønnemose er rejst, og brolæggerne har også haft travlt med belægningen. Alt i alt tager områdets første burgerrestaurant form.

  • Det går efter planen, så jeg tør godt sætte dato på åbningen, som bliver 15. december klokken 10, siger franchisetager Michael Rolver.

Dannebrogsflag vil vaje på åbningsdagen, og der vil også blive en snor at klippe over, men ud over det vil Michael Rolver ikke markere åbningen på en måde, der kan føre til sammenstimlen – med skyldig hensyntagen til coronasituationen.

Til gengæld forventer han, at McDonald’s vil få burgerfolket til i stor stil at søge mod Grønnemose.

  • Vores spidsbelastning ligger ved aftensmadtiden – ikke mindst lørdag og søndag, og så vil der nok være 20 mand på arbejde, siger Michael Rolver.
  • Hvor mange det bliver tale om afhænger af kundetilstrømningen. På andre af vore restauranter har vi op til 40 på arbejde i spidsbelastninger, siger Michael Rolver, der erogså er franchisetager for McDonald’s i Nyborg, Haderslev, Rødekro, Sønderborg og Tønder.

Indtil nu har Michael Rolver ansat 70 personer til at drive McDonald’s i Grønnemose.

I modsætning til mange caféer og andre virksomheder, der beskæftiger unge mennesker, har rekrutteringen gået glat.

  • Det er gået forbavsende nemt at få ansat vores personale, og det er folk som kommer fra de nærmest liggende byer som Aarup, Gelsted, Ejby, Vissenbjerg og Tommerup, fortæller Michael Rolver.

Del denne historie på: