Marlene Grønvig ny fodterapeut i Aarup

Aarup

23. maj 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Statsautoriseret fodterapeut Marlene Grønvig har efter et halvt års tid som udkørende behandler nu også har etableret sig med egen klinik på Vibevej 10 i Aarup. 

Drømmen blev opfyldt

Aarups nye fodklinik breder sig over 24 m2 og består af et venteværelse og en klinik med masser af nyindkøbt udstyr, altid frisk kaffe og læsestof.

– Drømmen har hele tiden været at etablere en fysisk klinik, og det er lykkedes hurtigere, end jeg havde regnet med. Men jeg fortsætter med at køre ud til de patienter, der har brug for det, fortæller hun.

Marlene Grønvig etablerede sin praksis i sommeren 2021 efter at have gennemført sin uddannelse på Fodterapeutskolen i København, som er den ene af landets kun to skoler til at blive statsautoriseret fodterapeut. Hun har selv rødder i lokalområdet fra barnsben og bor i Aarup med sin mand og to børn.

– Jeg har før arbejdet i sundhedssektoren i forskellige job og erfarede dér, hvor afgørende fødderne er for så mange menneskers livskvalitet. Derfor blev jeg fodterapeut, og det er så dejligt at mærke, hvor glade folk er efter en behandling.

Faktaboks

– Aarup Fodterapi ved Marlene Grønvig kan kontaktes på tlf. 61708284, eller via online booking på aarupfodterapi.dk.

– En statsautoriseret fodterapeut behandler og forebygger en lang række fod-problematikker – som fx ligtorne, fodvorter, hælrevner, neglesvamp, hård hud, nedgroede negle, fodsår mm.

– Fodterapeuter har journalpligt og er underlagt tilsyn og regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

– Fodterapeuter er de eneste inden for fodbehandling, hvor der er mulighed for patienterstatning.

– Fodterapeuter laver årlig fodstatus på diabetikere og kan stille diagnosen neuropati (nervebetændelse).

– Fodterapeuter er som de eneste uddannet til fx at lave speciallavede indlæg til individuelle patienter.

– Fodterapi-behandlinger kan ske med tilskud fra fx kommunalt helbredstillæg, Sygeforsikringen Danmark og den offentlige sygesikring.

Del denne historie på: