Markussen Sport fortsætter med Steffen Eriksen ved siden af Martin Ulli

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efter John Hansens alt for tidlige død har mange spurgt til – frygtet – at Martin ”Ulli” Nielsen ikke var i stand til at drive Markussen Sport videre, nu da kompagnonen var død. 

– Jeg har hver gang fortalt, at det var jeg, og det har mange spurgt mig om, for sådan er det jo i en lille by som Aarup, fortæller Martin Ulli. 

Det har i al væsentlighed kun været John og Ulli, som fra morgen til aften har passet butikken med alt, hvad det indebærer af indkøb, administration og kundeekspedition, idet staben udover de to ejere kun bestod af en deltidsansat salgsassistent. 

Derfor betød Johns død, at Ulli nødvendigvis måtte udvide staben. 

Og det bliver fra 1. maj Steffen Eriksen, som skal udfylde tomrummet. 

Steffen Eriksen og Ulli er gamle fodboldkammerater fra AB Fodbold, hvor Steffen Eriksen fortsat spiller oldboys fodbold i modsætning til Ulli, der i dag udelukkende sælger fodboldstøvler. 

– Mine ben kan ikke længere holde til fodbold, fortæller Martin. 

– Jeg blev i sin tid udlært hos Jens Markussen, hvor jeg stoppede i 2000. Og jeg havde det godt hos Markussen, så jeg har længe haft en drøm om at vende tilbage til butikken. Ja, jeg tænkte faktisk, at når John engang gik på efterløn eller pension, jamen så ville jeg spørge Ulli, om jeg kunne komme med i forretningen, fortæller Steffen. 

At det så bliver alt for tidligt, er forfærdeligt, men det var mig, som skrev til Ulli og fortalte ham, at jeg var træt af at sidde bag en skærm (Steffens nuværende arbejde), og mente at det måske kunne være en ide at hyre mig, der kender Ulli, kender butikken og kender byen fremfor at han ansatte en, hvor han efter tre måneder må konstatere, at det var den forkerte, fortæller Steffen. 

Steffen bor i Aarup, hvor han i øvrigt er barnefødt, sammen med sin kone Tina, og parrets to børn, Tristan på 11 og Liv på 8 år. 

Del denne historie på: