Lars vil give sig god tid

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

KH Fysioterapi tilbyder behandling op til en time ad gangen

En halv time er for lidt, hvis der skal være tid til både undersøgelse og behandling, siger fysioterapeut Lars Kyvsgaard Hansen. 

Men en halv time er, fortæller Lars, typisk det, man kan få tilskud til via sygesikringssystemet, når ryggen knager, skuldrene knirker og knæene gør nas. 

Det er ikke tilfredsstillende hverken for patienter eller for Lars, og sådan har han tænkt igennem længere tid. Nu har han taget konsekvensen af det og er begyndt for sig selv. 

KH Fysioterapi kalder han sin virksomhed. 

– Det er vores efternavne, Kyvsgaard Hansen, som KH står for – og ikke som nogen har sagt med ”kærlig hilsen”, siger Lars med et lille smil. 

Lars fortæller, at han vil kvalitet i behandlingen, og det kræver ofte en times behandling, hvor patienterne både kan træne under hans instruktion, men hvor han også kan give de ømme punkter et tryk. 

Lars, som tidligere har arbejdet i en klinik i Ejby, har lavet en aftale med Sport og Fitness i Aarup Fritidscenter om, at han kan tilbyde genoptræning i lokalerne, ligesom han ind i mellem vil være tilstede og øse af sin viden om den rette måde at træne på. 

På sigt forventer Lars også at få et behandlerrum i Fritidscenteret, men ind til videre er den primære klinik i hans hjem. 

Lars har en forventning om, at han skal hjælpe folk med alskens skavanker, og det har han det fint med. 

– For at kunne give den rette behandling uanset om det er ryggen, skuldrene eller benene, som giver problemer, er jeg nødt til at holde mig ajour med, hvad der sker på alle felter, og det har jeg det godt med, siger Lars. 

Med og uden tilskud

I og med at Lars tilbyder behandlingstider på en time, følger der ikke sygesikringstilskud til behandlingen, men er man medlem af ”Sygeforsikringen Danmark” udløser det tilskud. 

– Det er også muligt – i en del tilfælde – at få tilskud,  hvis man er med i en sundhedsordning, som en del er via deres arbejdsplads, siger Lars, som forventer at indgå aftaler med flere sundhedsordninger. 

Han uddannede sig til fysioterapeut i Esbjerg og blev færdig i 2018. Det var der han mødte Mia, som han i dag er gift med. Parret har to børn, en dreng på fem og en pige på to år. 

Mia arbejder som fysioterapeut i Tommerup. 

Lars er i øvrigt en rigtig Aarup-dreng på 32, han er født i byen og gik på Aarupskolen.  Han har boet i Odense, Middelfart og Esbjerg, men er vendt tilbage til Aarup bor sammen med familien en nybygget villa på Taarupparken 14. 

KH Fysioterapi

Taarupparken 14, Aarup

Hjemmeside: khfysioterapi.dk.

Tlf. 2031 0991.

Email: khfysioterapi@gmail.com

Del denne historie på: