Læg en ekstra vare i indkøbskurven

Aarup og Vissenbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag den 3. december – klokken 10 til 14 ved Coop 365 butikkerne i Aarup og Vissenbjerg samler Lions Vissenbjerg-Aarup varer ind 

til julepakker til familier i Assens Kommune

Frivillige fra Lions Vissenbjerg-Årup stiller lørdag den 3. december klokken 10 til 14 op foran Coop 365 butikkerne i Aarup og Vissenbjerg med indkøbsvogne, som de håber kunderne vil fylde op og dermed støtte trængte familier i Assens Kommune med en julekurv.

Det er 7. år, der samles ind. 

– Hidtil har vi oplevet en fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed, både fra kunderne og de to Coop 365 forretninger, fortæller Ole Bondesen fra Lions Vissenbjerg-Årup. 

– For mange kunder i de to butikker vil det være økonomisk overkommeligt at købe f.eks. en pose ris, en pose kaffe eller en pose slik og lægge den i indkøbsvognen, så ”Mange bække små” giver god mening i denne sammenhæng, mener Ole Bondesen. 

Julekurven indeholder alle de varer, der skal til for at lave en god julemiddag- inklusive godter og julegaver til børnene.

Indsamlinger sker igen i samarbejde med Assens Kommune, som ved hvilke familier, der har behov for en håndsrækning op til jul. Dette fordi kommunen kender familierne og de forbliver anonyme for Lions.

Hvis der er flere varer af en bestemt type, end der er brug for, så veksles disse varer, med stor goodwill fra Coop 365, til let fordærvelige varer, som skal indkøbes ind umiddelbart inden aflevering af julekurvene.

Del denne historie på: