Kulturhuset Industrien frister: Fire orkestre til favørpris

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag den 1. oktober er sidste chance for at købe Råstofpakken for efteråret ’22

Med et medlemskab af Støttegruppen Råstof og et køb af Råstofpakken kan man  i efteråret 2022 opleve 4 spændende og meget forskellige orkestre til en pris på 300 kr. 

Du kan selvfølgelig også købe pakken uden medlemskab, så er prisen 375 kr. for de tre koncerter, hvoraf den første er en dobbeltkoncert. Sådan skriver Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

Men hvorfor ikke melde sig ind i støttegruppen Råstof. Ud over at du støtter upcoming bands fra ind og udland, får du også nogle meget favorable fordele med rabat på alle koncerter og ekstra rabat på medlemskoncerten.

Landligt og jysk

Første del af efterårets første råstofkoncert, den 1. oktober, er med Color, The Blind. 

– Bandet leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på én og samme tid har rødderne solidt plantet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster.

– Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer. Musikken finder sit hjem et sted mellem indie- folk, country og americana, fortæller Musik På Industrien. 

Lørdag den 1. oktober stiller Color, The Blind op som et 5-mands band bestående af: Daniel Bæk, Emil Overmark Jensen, Frederik Skourup Søndergaard, Sebastian Gall Hede Krogh og Lasse Hansen.

Pigtråds country

Senere på aftenen den 1. okober er det The Midnight Special, et originalt country rockband dannet i Trekantsområdet i begyndelsen af 2019 med intentionen om at spille den variant af country, som ikke umiddelbart kunne høres i Danmark, der går på scenen på Musik På Industrien i Aarup.

– Bandets medlemmer har alle haft rockmusikken som tro følgesvend gennem livet, og tiden og omstændighederne var i 2019 helt rigtige til at bandet kunne samles og opbygge et katalog af egne sange med den rette dosis af elementer fra den brede vifte, der udgør country genren.

Inspirationen er hentet fra country-rockens hylder gennem det sidste halve århundrede, og i denne gryderet har bandet fundet deres eget helt unikke lyd og engelsksprogede tekstunivers.

Bandet refererer til deres egen lyd som “pigtråds-country”, hvor genkendelige elementer fra traditionel country blandes med rock, pop, Folk og Americana. Musikken er ægte og indlevende uden at være prætentiøs eller påtaget. Med fuldt skrald på intensitet og integritet er The Midnight Special det bedste danske bud på autentisk country rock, der bogstaveligt talt kan bevæge publikum i alle aldre.

 I efteråret 2021 udkom bandets selvbetitlede debutalbum.

Bandet består af: Kasper Schultz (guitar & vokal), Jakob William Nielsen (guitar & vokal), Klaus Beck Jensen (bas), Jeppe Birkebæk (trommer).

lørdagene 5. november og 12. november er det navnene Peppermint B og Edgelarks der giver koncert på Musik På Industrien, som en del af Råstofpakken.

Læs mere om de spændende koncerter på foreningens hjemmeside: MPIA.DK. Her kan du købe billetter, se videoklip og læse om Råstofpakken.

Del denne historie på: