Kosangas kan døgnet rundt fås i Meny

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Meny har fået opstillet selvbetjenings-gasautomat

Med åbningen af en ny gasautomat ved Meny bliver det nu endnu nemmere for kunderne at bytte til en ny, når gasflasken er løbet tør. I gasautomaten kan man indsætte sin tomme flaske og bytte til en fyldt eller købe en helt ny, når man har brug for det. 

Let og hurtig selvbetjening

– Med den nye gasautomat kan kunderne undgå en tur i butikskøen med den tomme flaske, og samtidig bliver det muligt at købe flaskegas på alle tidspunkter af døgnet – præcis som vi kender det fra ubemandede tankstationer, siger købmand Mette Krag.

Køb gas udenfor åbningstid

Antallet af danskere, der foretrækker gas til fx grillen er steget meget de seneste år. Og med de nye selvbetjente gasautomater bliver det fremover hurtigere og mere enkelt at få byttet sin gasflaske. 

Rent praktisk fungerer gasautomaten ved, at man indsætter sin tomme gasflaske, hvorefter en fyldt automatisk kommer ud. Det også muligt bare at købe en ny flaske uden først at aflevere en tom. 

Automaten indeholder både 5 og 10 kg Kosangas Light samt de traditionelle 11 kg stålflasker, og betalingen foregår med kreditkort

Del denne historie på: