Koncert og release med FAZE’N’MIR

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Kulturhuset Industrien lørdag 28. januar klokken 20

Den pladeaktuelle sangskriver-duo FAZE’N’MIR giver koncert i Kulturhuset Industrien lørdag 28. januar klokken 20. 

– Duoen bliver assisteret af fire musikere, som alle er fra den øverste hylde, skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

Koncerten er samtidig en fejring af udgivelsen af “Live Out Loud”, der foreligger på vinyl og CD.  

– At det bliver på Industrien i Aarup, at FAZE’N’MIR holder sin releasekoncert er et naturligt valg, da ensemblet i starten af dets karriere blev inviteret til at optræde på Singer Songwriter Festivalen i 2017, der foregik på Sanggaards Plads i Aarup, siger Musik På Industriens pr-ansvarlige, Bjarne Hansen. 

Duoen indledte samarbejdet i foråret 2015 og har siden skrevet og arrangeret eget materiale.

I de forløbne år har ensemblet spillet mange live events hos musikforeninger og på spillesteder, festivaler samt caféer i Danmark og Sverige.

Det scenevante band har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

 – FAZE’N’MIR mestrer det lyriske udtryk samt det mere pågående, og er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage. Koncerten bliver derfor en smeltedigel af folk, blues og jazz med plads til både det følsomme, rå og blå, skriver Musik På Industrien.

– Mir Bredberg Weber, sang/piano/harmonika, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. – Henrik ’Faze’ Nybo, sang/guitar/dobro, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/bluesscene.

Med sig denne aften har FAZE`N`MIR Jakob Falgren, bas; Nikolaj Bundvig, trommer; Toke Lynggaard Larsen, guitar og andre strengeinstrumenter; Jan Hansen, orgel/keyboard/vokal. 

Jan Olsen og the Bottletower Band

Inden release-koncerten har Musik På Industrien lørdag 21. januar en koncert med 

Jan Olsen og the Bottletower på programmet. 

– Begge koncerter er guf for musikelskere med hang til blues, rock og folk, mener Bjarne Hansen, Musik På Industrien. 

Billetter fås ved indgangen eller på hjemmesiden mpia.dk. Her er det også nemt at finde youtube videoer med eksempler på den musik, man kan høre på Musik På Industrien i Aarup.

Del denne historie på: