Klar, parat til håndbold-start

Aarup

20. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

15 frivillige klargjorde fire udendørsbaner på en lørdag formiddag

Mette Frederiksen havde dårligt åbnet for at udendørsidræt med op til 25 deltagere kunne gå i gang, før end Aarup BK’s bestyrelse satte sig i sving. 

De to beachbaner og de to græsbaner lignede noget vorherre havde lavet på en vred dag, så Kristian Jensen fra bestyrelsen sendte en mail rundt og lavede et facebookopslag, hvor han efterlyste frivillige til klargøring af banerne og til at samle mål. 

I løbet af 24 timer havde 15 meldt sig, og så kunne arbejdet gå i gang. 

De frivillige og bestyrelsen mødtes en lørdag formiddag, og så gik et hold i gang med at rense beachbanerne for ukrudt og afrette dem. Muldvarspeskud blev fjernet på græsbanerne, som også skulle kridtes op og måles efter, og endelig skulle målene samles.

– Beachbanerne trængte til en ordentlig overhaling. Der kom en lokal anlægsgartner med en minigraver, og så gik de ellers i gang med at rive og rette det hele af, så nu ser de fine og lige ud igen, fortalte Kristian Jensen til www.dgi.dk.

Aarup BK Håndbold lånte opkridtningsmaskinen af fodboldafdelingen samt et antal fire meter høje lysmaster af Frøbjerg Festspil, så træningen kan foregå, også når det er mørkt. 

Kristian Jensen oplever aktuelt stor entusiasme i klubbens bagland. 

De her folk, der sidder hjemme og venter på, at deres børn kan komme i gang, har alle lyst til at gøre en indsats for, at nu skal vi i gang. Vi har spekuleret meget over, om vores medlemmer og frivillige er derude endnu, og om de bare er klar igen, så det har været en stor positiv oplevelse, at der er masser af energi, fortalte han til www.dgi.dk. 

Del denne historie på: