Kan du lave bål og kan du kende et sort egern fra en tudse? Har du et legebarn i maven og vil du lege med os?

Aarup

24. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Aarupspejdernes familiespejdere mangler en leder

Aarupspejdernes familiespejdere søger lige nu en leder, som har lyst til at bruge en søndag formiddag om måneden på at lege. 

– Vi leger i skoven, bygger drager, undersøger åen, finder dyr, maler med blomster og hvad vi ellers kan finde på at sjove ting. Vi laver selvfølgelig også mad over bål, som vi spiser inden vi går hjem. I øjeblikket er vi syv spejdere med familie, som deltager i møder den sidste søndag i måneden, fortæller Aarupspejdernes kasserer, Heidi Christensen. 

– Det er ikke så vigtigt om du er tidligere spejderleder og har mange års spejdererfaring. Det vigtigste er, at du har mod på at hjælpe med at planlægge og holde sjove og spændende møder sammen med din medleder, siger Heidi Christensen. 

– Aarupspejderne tilbyder uddannelse og andre relevante kurser, og de øvrige ledere står klar med sparring. 

Familespejder for 3 til 6-årige

Familiespejder er en spejdergren for 3 til 6-årige og deres forældre eller bedsteforældre, men hele familien er velkomne til at deltage i aktiviteterne. 

– Så hvis du har et stort legebarn i maven og du kunne tænke dig at være med til at lave hyggelige og spændende møder for vores mindste spejdere, så mød os til vores sidste spejdermøde inden sommerferien søndag d. 27. juni kl. 9-12 ved Gyvelhytten, Stadionvej 19, Aarup, lyder opfordringen fra Heidi Christensen. 

Flere vil være spejder

Aarupspejderne er lige nu i rivende udvikling, og får således mange nye spejdere i alle grene.

 – Vores gruppe spænder fra familiespejd for de 3 til 6-årige og op til de store tropsspejdere. Lige nu har vi 55 spejdere fordelt på 5 grene, så hvis der er flere der har lyst til at gøre en forskel for byens børn og unge og til at være aktiv i naturen, så kontakt vores gruppeleder:

Tenna Lund Andersen på mail tl@aarupspejderne.dk, fortæller Heidi Chris-

tensen. 

Del denne historie på: