Irsk-dansk bluesprojekt på Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag 25. februar klokken 20 er er den unikke mulighed for at høre ægte blues på Industrien i Aarup. Musik På Industrien har nemlig fået fat i det irsk-danske bluesprojekt Trainman Blues.

– Trainman Blues er et støvet stemningsfuldt bluesprojekt skabt af den irske sanger Richard Farrell og den danske producer og bassist Laust ”Krudtmejer” Nielsen i 2016, skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

De vandt en Danish Music Award Blues for årets bedste album i 2018 med debutalbummet og to DMA Blues i 2021 med opfølgeren ‘Shadows And Shapes’, for både årets bedste album og Blues Liveprisen.

Live består bandet udover Richard Farrell på sang og guitar og Laust ‘Krudtmejer’ Nielsen på bas også af to af deres yndlingsmusikere, Rune Højmark på guitar, og Thomas Crawfurd på trommer, der begge er kendte fra mange andre bands og etablerede på den danske blues scene.

Med knap 100 koncerter sammen vil man opleve et stærkt sammenspillet og oplagt band, der spiller en blanding af originale numre fra dets to første studiealbums, samt nogle af dets favorit covernumre.

Bandets nyeste album fra 2022,  ”Live at The Station”  vil sikkert også indgå i programmet.

Koncerten er den første af forårets Råstofkoncerter. Koncerterne kan købes som en pakke med tre koncerter for kun 300 kr., hvis man er medlem af Råstof.

Selvfølgelig kan koncerten på lørdag også købes alene. 

Det er stadig en billig fornøjelse at gå til koncert på Industrien i Aarup, når Musik På Industrien inviterer til koncert. Billetterne fås som altid på mpia.dk. Her kan du også læse mere om Råstofpakken. 

Del denne historie på: