Ingen julelys i Bredgade uden levende butikker

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Derfor opfordrer handelsstandsformand til at handle lokalt

Da handelsstandsforeningen for få år siden investerede i LED-lys, fik julebelysningen i Bredgade et gevaldig kvalitetsløft.

Lys, der stod på en gang skarpt og smukt på den sorte nattehimmel, samtidig med at energiforbruget blev reduceret til næsten ingenting, og som endda blev endnu mindre, da handelsstandsforeningen et par år senere forsynede lysene med timere, sådan at de tændte timer blev færre. 

– I dag kan vi derfor med god grøn samvittighed glæde os over den flotte julebelysning, der er så flot at selv en gammel julehader, må indrømme, at Bredgade gør sig godt i juletiden, siger handelsstandsformand og salgsleder hos Folkebladet, Henrik Wichmann. 

Det koster dog løbende at skulle drifte og vedligeholde julebelysningen, og den udgift dækker handelsstandsforeningen med stor glæde. 

Men det kan den kun så længe, der er butikker, klinikker, apotek, byggemarked, sparekasse med mere i byen som via deres kontingentkroner til handelsstandsforeningen kan dække udgifterne. 

– Så hvis du synes julebelysningen i Aarup er flot og også ønsker den gentaget til næste år og de følgende år, er du nødt til at handle lokalt.  Så enkelt er det. Når du handler lokalt, får du også en by med ikke bare julebelysning, men også en by, hvor julemand og kone tænder træet på Sanggaards Plads og bagefter deler godteposer ud til alle børne, hvor der er flere open by nights henover året – begivenheder med sang i gaden, gøgl, veteranbiler, god mad og fadøl i stride strømme, børneaktiviteter og sådan kunne jeg blive ved, siger Henrik Wichmann. 

– Det er også værd at understrege, at butikkerne i Aarup næsten har alt, hvad hjertet kan begære, så lad bilen stå i carporten og køb julegaver og julemad, og hvad du ellers står og mangler i Aarup, siger Henrik Wichmann.

– I år er det endda sådan, at køber du et stempelkort, som du får stemplet i medlemsforretningerne, når du handler lokalt, deltager du i lodtrækningen om gavekort til 20.000 kroner. 

Det er det, vi kalder for win win, siger Henrik Wichmann. 

Medlemmer af Aarup Handelsstandsforening:

Din Tøjmand

Rema 1000

Bog & ide

Meny

Elmbo El

Aarup Apotek

Guldsmed Fangels

Kop & Kande

Shape Intercoiffure

Hotel Aarup Kro

LindayKnits 

Brødkrummen

Butik Mic’hel 

Aarup Tandlægerne

Markussen Sport 

Aarup Kiropraktik

Hårsaksen

Del denne historie på: