Handl lokalt – og vind gavekort for 20.000 kroner

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Indrømmet! Det lyder som valgløfte fra en kommunalpolitiker, der er så forhippet på at blive valgt, at han er parat til at sælge sin gamle bedstemor for at få sæde blandet byens vise mænd og kvinder. Men nu er det altså ikke kommunalvalget, som er på trapperne, men derimod julen. Og det er den skinbarlige sandhed, at man i Aarup kan handle lokalt og vinde gavekort til en værdi af 20.000 kroner. Ikke alle, selvfølgelig. Men en heldig person kan se frem til en jul helt uden lommesmerter. 

For at deltage i konkurrencen skal man blot handle for minimum 300 kroner i 10 forskellige butikker – og der er 19 at vælge imellem. 

– Når du har købt for 300 kroner i en af de 19 butikker, får du et stempel – ikke i panden – men på stempelkortet, og når du har gjort det den 10. gang, afleverer du stempelkortet i den pågældende butik. Og så er du med i konkurrencen, fortæller formanden for Aarup Handelsstandsforening, Henrik Wichmann fra Folkebladet. 

Det skal nævnes, at man skal have stempler fra 10 forskellige butikker, for at kunne deltage. 

Alle stempelkort bliver samlet ind, og samles til en pulje. Lodtrækningen finder sted 17. december, så 16. december er sidste dag, hvor man har chancen for at deltage i konkurrence. 

Vindernavnet bliver offentliggjort i Folkebladet 20. december. 

19 deltagere 

Din Tøjmand

Rema 1000 

Bog&ide

Meny

Elmbo El

Aarup Apotek

Guldsmed Fangels

Shape Intercoiffure

Hotel Aarup Kro

Linday Knits 

Brødkrummen

Butik Mic’hel

Aarup Tandlægerne

Fyens Gourmetkød

Markussen Sport 

Kiropraktorerne i Aarup 

Hårsaksen

Stark Aarup 

Del denne historie på: