Grace James giver biografkoncert i Kulturhuset Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Musikerne gør stop I Aarup lørdag 24. februar

Aarup Bio har – helt efter bogen – vist et utal af film siden åbningen for 70 år siden og salen har også været ramme om et stort antal koncerter siden midten af 1970’erne. 

Men arrangementer, hvor film og koncert går op i en højere enhed, er ikke hverdagskost.

Sådan en sjælden lejlighed opstår lørdag 24. februar, når duoen Grace James med band giver biografkoncert i Kulturhuset Industrien. 

Grace James skaber nemlig en visuel dimension til koncerten ved hjælp af nøje udvalgte videoer og fotos, der forstærker stemningen og fortællingerne bag musikken. 

– Dette gør koncerten til mere end bare en aften med musik; det bliver en rejse ind i ensemblets kunstneriske univers, skriver arrangøren, MPI, Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

– Grace James, som er Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, har for længst gjort sig bemærket med deres seneste EP, “Wildfire,” der blev udsendt i november 2023. 

– Sammen med deres dygtige medspillere skaber de ikke blot musik, men en fuldendt oplevelse af håndspillet lyrik og forførende vokalharmonier, fortæller MPI. 

Grace James har rødder i countrypop, folk, men formår samtidig at inkorporere moderne elementer med et nordisk præg. 

– Dette gør deres musik både genkendelig og nyskabende på én og samme tid, siger arrangøren. 

– Jimmy og Stine, både som musikalsk samarbejdspartnere og som et ægtepar, deler deres personlige rejse gennem livet og kærligheden i deres tekster, fortæller MPI. 

MPI glæder sig i øvrigt over stor interesse for forårets koncerter, som har resulteret i flere udsolgte koncerter og andre, som er tæt på udsolgte. Derfor lyder opfordringen på at købe billet i god tid. 

Del denne historie på: