Glemmer du de gamle hits -så husker Halberg og Friends

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Koncert på Industrien lørdag 23. marts

Lørdag 23. marts klokken 20 kan blive en tur ned ad Mindernes Boulevard, dengang vi rokkede og rullede til Halberg Lars, Ray Dee Ohh og Lis Sørensen. Halberg & Friends – med guitarist og sangskriver Poul Halberg i spidsen – indtager nemlig den aften scenen på Kulturhuset Industrien og har i øvrigt både gamle hits og nye sange på repertoiret. 

– Halbergs melodiske og dynamiske guitarspil har altid været et kendetegn for hans musik, og det er også tilfældet her, skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

– Med hans virtuositet i front vil publikum blive taget med på en følelsesladet rejse gennem enestående kompositioner og hjerteskærende tekster.

Det er ikke kun Halbergs talent, der vil skinne på scenen denne aften. Halberg & Friends består af en række erfarne og talentfulde musikere som Jette Schandorf på bas, Heidi Degn, vokal, Gorm Bülow på keyboards og Jesper Thomsen på trommer. 

Publikum kan også se frem til at høre numre fra bandets debutalbum “NU”, der blev udgivet i 2022 til stor ros fra både kritikere og fans. 

Arrangøren fortæller, at der skulle være få billetter, som endnu ikke er solgt. De kan købes på hjemmesiden mpia.dk eller ved døren. 

Del denne historie på: