Gensyn 55 år efter realeksamen

Aarup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Nogle skænker ikke deres gamle klassekamerater mange tanker, andre mødes gang på gang og udveksler minder og livshistorier. Sådan er det for realklassen fra Aarup Centralskole (sådan hed Aarupskolen dengang) årgang 1967.

-Det går ikke mange minutter, fra vi er kommet inden for døren, til vi er som dengang, fortæller en af de gamle klassekammerater Susanne Hoffmann, der i dag bor på Frederiksberg. 

Siden det Lefter et større detektivarbejde lykkedes at samle klassekammeraterne første gang ved 25-års jubilæet i 1992, er de mødtes hvert femte år. 

Nogle er faldet fra, nogle forhindret på grund af sygdom, og nogle har aldrig ønsket at være med, men som det ses af billedet, der er taget ved årets komsammen i et sommerhus ved Dinestrup Strand, er der stadig et par gode håndfulde, som trofast kommer, selv om de i dag er spredt for alle vinde i Danmark såvel som udlandet. To kommer således fra fra henholdsvis Mallorca og Sverige for at mødes med de gamle kammerater.

Hvis man regner efter, vil man bemærke, at 55-års fejringen kommer et år for sent. Det skyldes, fortæller Susanne Hoffmann, pludselig sygdom forud for sammenkomsten sidste år, som gjorde at man var nødt til at aflyse den store komsammen.

I år har de gamle klassekammerater i øvrigt besluttet, at de fremover vil mødes hvertandet år. (

Del denne historie på: