Fyns Gourmetkød: fra bagdørssalg til butik på byens hovedstrøg

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Åbner butik 16. november i Bredgade 47 og satser stort på Black Friday

Pø om pø har Per Rasmussen og Simone Jensen, som stiftede Fyns Gourmetkød i 2018, udvidet åbningstiden til fire dage, onsdag – lørdag i baghusbutikken til Bredgade 45. 

Onsdag 16. november tager Simone og Per et stort spring ved at åbne slagterbutik i Bredgade 47, og oven i hatten skrue yderligere op for åbningstiden, som bliver 10-16 onsdag og torsdag, 10-17 fredag og 10-13 lørdag. 

– Vi forventer, at byen vil tage godt imod en butik med kvalitetskød og pålægsvarer lavet fra bunden. Ikke mindst fordi de vil kunne se, at det ikke er dyrere at gå til slagteren end i et supermarked, siger Simone. Men det stopper ikke her.

– Vi forventer også flere impulskøb, når man kan se, hvad vi har i butikken. Herunder ikke mindst, at vi vil sælge mere smørrebrød.

Fyns Gourmetkød tænker også på de familier, der kan lide at være i god tid med julemaden. 

– Vi får tilbud på flæskestege – svinekam – fra Svendborg Gourmetgris, fortæller Simone.

Sandwichbar og smørrebrød

Foruden tærter, tre forskellige færdigretter, koteletter, bøffer, pølser, stege, oste, salater, spegepølse, rullepølse med mere, vil Fyns Gourmetkød udvide sortimentet af smørrebrød – lavet fra bunden – og åbne en sandwichbar. 

– Det betyder, at vi smører sandwichene, når kunden beder om det, og ikke har gjort det på forhånd, forklarer Simone. 

Butikken vil blive passet af Simone og Per samt Heidi Pedersen, der i stor stil deltager i produktionen, som fortsat vil finde sted fra baghuset til Bredgade 45. 

Heidi er nemlig kok – udlært fra Kongebrogaarden i Middelfart og med kokkeerfaring fra bl.a. et patienthotel og børnehaver – og hun bruger hele tirsdagen på forberedelse af færdigretter og smørrebrød, der skal friste i butikslokalet de følgende dage og i øvrigt at lave mad ud af huset, som Fyns Gourmetkød også har på programmet. 

Smagsprøver og gullaschsuppe på Black Friday

Går det som det plejer, vil det myldre med børn og voksne i og omkring Bredgade fredag 25. november. 

For det er dagen, hvor julemanden lander i Aarup for at tænde træet og dele godteposer ud, og det er dagen, hvor Kulturhuset Industrien holder åbent Hus, og det er dagen, hvor byens butikker holder Black Friday. 

Og endelig er det dagen, hvor Fyns Gourmetkød for alvor vil gøre opmærksom på, at nu har Aarup igen fået en slagterbutik i Bredgade. 

– Vi får klokken 17 besøg af Gamborg Bryghus, som vil friste med øl, som kan nydes sammen med vores ølpinde, siger Simone.

– Man kan også få smagsprøver på oste fra Jernved Mejeri og Thise, og vi har også mange andre åbningstilbud. 

– Endelig vil vi hele aftenen sælge varm gullaschsuppe i Bredgad

Del denne historie på: