Fyns Gourmetkød fejrer fødselsdag og forærer omsætningen til nødhjælp til Ukraine

Aarup

31. marts 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag 9. april klokken 11-14 på p-pladsen bag Bredgade og ud til Østergade 

Per Rasmussen og Simone Jensen fejrer 9. april, at det er fire år siden, at de rykkede ind i baglokalerne til Bredgade 45 for der at skære kød op til bøffer og bøf stroganoff, lave hønsesalat og bage leverpostej med meget mere, som de så i deres mobile slagteriudsalg ville sælge I Odense og andre byer. 

– Vi lejer en pølsevogn, som stiller op på p-pladsen bag Bredgade og ud til Østergade i tidsrummet klokken 11-14 lørdag den 9. april. Aksel Jørgensen fra Vinum møder også frem for at sælge øl, fortæller Per Rasmussen. 

 

Under indtryk af krigen i Ukraine har Per Rasmussen og Simone Jensen besluttet at donere hele  omsætningen ved salg af pølser og øl til nødhjælp til Ukraine. 

– Pølsevognen vil grille fire af vore pølser, nemlig hot dog-pølsen, ramsløggrilleren, en grillpølse og en vildtfankfurter lavet af dådyrkød, siger Per. 

På dagen kan man også købe to pakketilbud: To steaks og en flaske vin eller fire baconsteaks, fire pølser og to flasker vin. 

Per Rasmussen og Simone Jensen er vældig tilfreds med, at det var i Aarup de fandt lokalet til produktion udskæringer og pålæg. 

– Ret hurtigt fik vi opfordringer til at lave en butik, og det har været en stor succes, fortæller Per. 

I dag kan man købe bl.a. kød, pålæg, ost, salater, røgvarer, færdigretter og smørrebrød i butikken, som der er adgang til gennem porten ved Bredgade 45 eller fra p-pladsen.

Mens Per er at finde i produktionslokalet og indimellem også passer butikken, er Simone på farten med den mobile slagteriudsalg. 

– Vi er på Grønttorvet hver onsdag og lørdag, i Glamsbjerg om torsdagen, i Ringe om fredagen og i Hjallese tirsdagen. 

Del denne historie på: