Fotosafari og maraton i Afrika

Aarup

Foredrag med Inga Kofoed Andersen

Onsdag 8. november kl. 19 i Kulturhuset Industrien 

Som den eneste kvinde i verden har Inga Kofoed Andersen løbet BIG FIVE MARATHON i Sydafrika seks gange. Det udfordrende maratonløb foregår i et reservat blandt vilde dyr, hvor bevæbnede vagter passer godt på motionsløberne, der kommer fra hele verden.  Bl.a. det fortæller hun om, når hun gæster Industriens Foredragsforening onsdag 8. november kl. 19 i biosalen. 

Hun tager tilhørerne med ud på den fantastiske løberute og beretter så levende om deltagerne og strabadserne, at du som tilhører kan mærke underlaget af sand, lugte elefanterne og føle den berusende glæde over at have gennemført de 42 kilometer.

Sydafrika er kendt for dejlige safarioplevelser og smuk natur – efter en indlagt pause viser hun nærbilleder af løver, næsehorn og dyr, du måske aldrig har hørt om. Undervejs bliver der serveret anekdoter og svaret på spørgsmål

Geologien blev Inga Kofoed Andersens skæbne – en fascination af det danske landskab bestemte studieretningen og førte hende senere et smut forbi Miljøministeriet.

Efter 10 år sagde hun farvel til skærmtid, computermodeller og endeløse rækker af møder. I dag nyder Inga at være rejseleder for Albatros, Best Travel og andre danske rejsebureauer – hvor rejsen går til floder, vulkaner og bjerge i Europa, USA og Afrika.

De seneste 25 år har hun holdt foredrag om natur, kultur og maratonløb.

Entre 80 kroner, dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og Vissenbjerg Borger- og Kulturforening. 

Dørene åbnes kl. 18.30. I pausen serveres kaffe.

Del denne historie på: