Folkebladet går på nettet – sådan for alvor…

Aarup

16. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Webavisen finder man på www.folkebladet.net

Der skulle gå 52 år fra internettets spæde start i 1969 til at Folkebladet fik siden egen, levende web-avis, som netop er gået i luften og kan ses på www.folkebladet.net.   

– De 52 år kan synes mange, men taget i betragtning, at der gik 472 år efter Johan Gutenberg opfandt bogtrykkerkunsten i 1448 til det første trykte eksemplar af Folkebladet begyndte at udkomme. er vi faktisk hurtigt ude, ….nå spøg til side. Vi er da – det må jeg indrømme – sent ude. Men det har nu aldrig gjort noget at skulle vente, når bare det er noget godt man venter på, og jeg synes vi har fået en flot, overskuelig webavis – og dermed en særdeles brugervenlig en af slagsen. Og det tror jeg vore mange læsere og annoncører sætter pris på, siger Ole Jacobsen, der er tredjegenerationsejer af Folkebladet.  

– Med en webavis kan vi leve op til det gamle avisslogan ”Først med det sidste”, så når vi støder på en god historie, smækker vi den på nettet med det samme. Og når der sker noget særligt, for eksempel Open By Night i Aarup, Gelsted Marked og Røverfesten i Vissenbjerg kan vi bringe reportager med mange billeder, som vi aldrig vil få plads til i vores trykte avis. 

Også historier på 

Facebook

For at sikre en levende web-avis kommer der hver dag – 24 syv – artikler på web-avisen, lige som vi vil slå godbidder op på Facebook, så klik endelig ind på Folkebladet. 

Tip en nyhed

– Læsere får også mulighed for at tippe os – og det behøver ikke være om rod og fusk med kommunekassen, for at vi rykker. Men meget gerne om sjove og iderige personer, der sætter ting i værk i en forening, et boligkvarter eller …, siger Ole Jacobsen.

Ud over de daglige nyheder kan man som nu se en e-udgave af folkebladet, som kan ses fra tirsdag klokken 14. 

Annoncer på Nettet 

Med webudgaven får annoncørerne en ny platform og det er Folkebladets salgschef Henrik Wichmann sikker på de vil tage godt imod. 

– Det behøver ikke koste en formue at annoncere på folkebladet.net. For 13 kroner kan man få vist en annonce hver dag året rundt.

Wichmann peger også på muligheden for at indrykke banner-annoncer og kalenderannoncer: 

– Vores kalender bliver forbeholdt firmaer og arrangører, som i annonceform vil fortælle om særlige begivenheder. Det kan være en sommerfest, en reception, et åbent hus eller en koncert. 

– Med en webavis får annoncørerne også mulighed for at få deres budskab ud til et yngre publikum, vi ved jo godt at folk under 30 kun sjældent åbner en avis, siger Henrik Wichmann. 

Tilmelding til nyhedsbrevet

Send os en mail på info@folkebladet.net og skriv du gerne vil tilmeldes nyhedsbrevet.

Du deltager så i lodtrækningen om gavekort.

Nyhedsbrev fra 4. maj 

Folkebladet skruer op for servicen ved at udsende et nyhedsbrev – mindst et om ugen – første gang 4. maj. 

For at få nyhedsbrevet – og dermed komme i synk med, hvad der rører sig på Høj- og Vestfyn, skal du tilmelde dig. 

Vi fejrer vores nye webavis med at trække lod om gavekort blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev. 

Del denne historie på: