Familieforøgelse får Rema-købmand til at stoppe

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Emil Herhold er ny købmand i REMA 1000 på Korsgade 6 i Aarup. Han overtog købmandskabet efter  Martin Bøgeskov-Mørup, der skal være driftschef i Q-Park i Odense

En 37-timers arbejdsuge er en teoretisk størrelse for en Rema 1000-købmand, som har mange og lange arbejdsdage. Når en lille ny er på trapperne er det vanskeligt at få familie- og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed. 

– Vi har i forvejen et barn på to år, så familielivet kan ikke hænge sammen med spædbarn, siger Martin Bygum-Mørup, der derfor har sagt stop som Rema 1000-købmand. I stedet skal han være driftschef i Q-Park i Odense. 

I stedet er det 30-årige Emil Herhold, som har overtaget købmandskabet. Han har mange års erfaring inden for købmandsfaget, idet han blev uddannet i Føtex i Faaborg for 14 år siden, hvor han sidenhen blev afdelingsleder. Han har desuden været afdelingsleder i Bilka i Odense gennem en del år, hvor han havde ansvaret for frugt- og grøntafdelingen samt fødevaresektionen. De seneste par år har han været en del af fællesskabet i REMA 1000 som souschef, og nu starter et nyt kapitel som selvstændig købmand – noget som Emil Herhold ser frem til:

– Det er en glædens dag. Med mine mange års erfaring fra branchen og i butik mener jeg personligt, at jeg har en masse at byde ind med. Derfor glæder jeg mig til at få ansvaret for butikken, som jeg – sammen med de dygtige medarbejdere – skal forsøge at køre videre efter Martin Bøgeskov-Mørups gode arbejde de seneste år. Jeg glæder mig til, at vi skal løfte den opgave i fællesskab,fortæller Emil Henhold.

 Den nye købmand har været bosat i Odense de seneste otte år. Han bor sammen med sin kæreste Iben, som til dagligt arbejder som efterskolelærer. Med de mange års erfaring fra henholdsvis Føtex, Bilka og seneste titlen som souschef i REMA 1000, er planen derfor klar forud for overtagelsen af butikken i Aarup:

Emil Henhold glæder sig til den daglige dialog med kunderne:

– Man er altid velkommen til en snak. Min dør er altid åben til en god og saglig dialog, forklarer Emil Henhold.

 REMA 1000 på Korsgade 6 i Aarup har alle ugens dage åbent klokken 7-21. 

Del denne historie på: