En musikalsk rejse med Rie Rasmussen gør stop I Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Fans af Rie Rasmussen kan godt begynde at glæde sig. Hun giver nemlig koncert i Kulturhuset Industrien lørdag 17. februar klokken 20. 

Efter mere end et kvart århundrede og et utal af koncerter landet over gik Rie Rasmussen solo i 2023, hvor hun for et lille år siden udsendte singlen ”jeg forstår”, som er dedikeret til dem, der kæmper med sårbarhed, angst og depression, samt deres pårørende. Og hermed sagde Rie også farvel til sit gamle band,  ”Danser Med Drenge”. 

– Med en unik blanding af Americana og popmusik er Rie Rasmussen klar til at sætte scenen i brand og præsentere sange fra sit kommende album såvel som hendes egne danske og amerikanske favoritter. På scenen vil Rie blive akkompagneret af hendes fantastiske band, der skaber en intens og mindeværdig oplevelse for publikum. Det lover arrangøren Musik På Industrien. 

Efter COVID-19-pandemien og to år efter bruddet med sit gamle band glæder Rie Rasmussen sig samtidig til atter at komme ud og optræde live. ”Jeg er gladere end nogensinde før for at lave musik,” siger Rie og ser frem til at møde sit publikum igen efter et stort musikalsk savn.

Del denne historie på: