Dodo, Benny og bossa

Aarup

18. oktober 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Dodo synger Benny Andersens Svantes Viser på Kulturhuset Industrien tirsdag 19. oktober

DODO synger Benny Andersen – fortolker Svantes viser på Kulturhuset Industrien tirsdag 19. oktober kl. 20

Er du til jazz, bossanova og ”Svantes Viser”. Så kan du roligt fortsætte læsningen. Kulturhuset Industrien i Aarup får nemlig besøg af Dodo tirsdag den 19. oktober kl. 20, hvor hun vil synge Benny Andersen-viser. 

Kan Svante være en kvinde? Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens “Svantes viser”. Med sange som: Skvalderkål Blues, Svantes Sorte Vise, Svantes drikkevise og Svantes lykkelige dag. Det skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen i forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen.  Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD-en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i bossanovaens melankolske og jazzede tone. 

Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante-viser fra hendes første solo CD.

Dodo får ved koncerten følge af: Jeppe Holst (guitar) og Jens Rud (bas, percussion). 

Billetter til koncerten købes direkte på hjemmesiden https://www.musikpaaindustrien.dk – den korte – www.mpia.dk  – eller på døren på koncertaftenen.  

Del denne historie på: