Diggi diggi diggi

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

I tre dage boltrede 230 elever fra 0. til 4. klasse på Aarupskolen sig med håndbold, dansk og regning

– Hvor var det flot, lød det fra håndboldtræner Signe Ejby, da hun så, at målvogteren lavede en klasseredning. Målvogteren fik også en highfive og flere rosende ord. 

– Det var onsdag formiddag, at Folkebladets udsendte kiggede forbi Aarup Fritidscenter, hvor skoleeleverne skød på mål, afleverede bolden til en god kammerat, løb rundt mellem kegler, og lavede mange andre øvelser, herunder at ligge på ryggen på gulvet og tænke på de gode oplevelser, de havde haft i de tre dage.

– Diggi, diggi, diggi, diggi gjaldede det flere gange, for diggi diggi var både kampråbet og en drage, som var det helt store hit, så da han (eller var det en hun) sidst på formiddagen dukkede op i hal 2, strømmede børnene hen til ham. Lidt efter stillede børnene op i kø for på skift at skyde på mål, som så blev vogtet af Diggi. 

”Hænderne op med Diggi” var navnet på temaet, som forløb over tre dage, mandag til onsdag. 

To timer hver dag var der bevægelse på skoleskemaet, mens der i øvrigt skulle læres og løses opgaver ud fra et undervisningsmateriale og -koncept, som DGI havde udviklet. 

– Vi har fået støtte fra Assens Kommune til at købe ”Hænderne op med Diggi”, som bl.a. indebar, at DGI mødte op med flere instruktører. Aarup Håndboldklub stillede også med flere trænere. Vores unge-instruktører har af Aarupskolen fået fri, så de kunne deltage som instruktører, sagde Signe Ejby, der i øvrigt kunne konstatere, at skolebørnene boltrede sig i de to haller. 

Del denne historie på: