Det bliver så nice:

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Nice Penguins live på Industrien

Musik På Industrien i Aarup er begejstrede over at kunne annoncere koncerten den 2. marts kl. 20 med det danske band, Nice Little Penguins. 

Bag det charmerende navn gemmer sig en fascinerende historie, der afspejler bandets mission om at sprede glæde og positive vibrationer gennem dets musik, skriver Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

Nice Little Penguins blev dannet i 1983 og består af Bo Feierskov, Michael Kolster og Carsten Kolster. Navnet Nice Little Penguins blev valgt som en reaktion på den aggressive attitude, der prægede rockmiljøet i begyndelsen af dets karriere. 

– ”Pingvinernes” mission har nemlig altid været at skabe en positiv og fornøjelig oplevelse for deres publikum, skriver Musik På Industrien, MPIA.

Inspireret af forbilleder som Beatles, Police og Crowded House, har bandet gennem årene skabt en unik lyd, der kombinerer melodiøs pop med en legende og positiv tilgang.

Publikum kan se frem til at genopleve tidløse hits som ”Flying” fra 1994, der tog verden med storm. Nice Little Penguins har gennem årene udgivet succesfulde album som ”Free” (2004), ”Alarmingly Happy” (2014) og senest ”Beat Music Vol. 2” (2021). 

– Bandets seneste single ”I Miss You” fra august 2023 viser, at bandet stadig leverer frisk og fængslende musik, mener MPIA. 

Lørdag 2. marts åbner dørene klokken 19, dvs. en time før bandet går på scenen. 

Billetter er tilgængelige online på MPIA.dk eller kan købes ved indgangen på dagen.

Billetprisen er 200 kroner, dog kun 150 kroner for medlemmer af støtteforeningen Råstof.

Del denne historie på: