Dansk Råstof: Chasing Grace giver koncert på Industrien

Aarup

Denne koncert med Chasing Grace var oprindelig berammet til den 19. februar, men på grund af sygdom i bandet måtte den udsættes.

Alt godt kommer til dem, der venter, så nu står Chasing Grace på scenen på Kulturhuset Industrien med Musik På Industrien som arrangør lørdag den 7. maj kl. 20. 

Chasing Grace er: Michael Lund (Sang/guitar), Lars Andresen (Keys/kor), Johannes Gissel (Trommer/kor), Morten Lundsgaard (Guitar). Jesper Haugaard (Bas).

– Musikken skal skabes i omgivelser og rammer, som er inspirerende. Dette er et dogme som Chasing Grace altid har haft og som stadigvæk lever og udvikles i deres kreative rum, skriver Musik på Industrien i en pressemeddelelse. 

Bandet har netop færdiggjort et nyt album, skrevet på en bakke udenfor Vejle, indspillet på en gård på Stevns, færdiggjort i historiske Medley Studios i København og ikke mindst i guitaristens lejlighed på Nørrebro.  Albummet hedder “Home At Last” og er netop kommet til salg og stream.

 Inspirationen er fra den amerikanske musikscene, hvor respekten for den musikalske tilgang, fra kunstnere som John Mayer, Taylor Swift, Ryan Adams og ikke mindst Bruce Springsteen, har dannet retningen for albummet.

Som et lille PS fra Musik På Industrien, oplyses det at hvis du har en billet fra den aflyste koncert den 19. februar, gælder den selvfølgelig nu på lørdag den 7. maj.

Del denne historie på: