Chasing Grace: Dansk råstof til Industrien i Aarup

Aarup

10. februar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Årets første Råstofkoncert er med det danske americana/folk/pop band, Chasing Grace lørdag den 19. februar

Musikken skal skabes i omgivelser og rammer, som er inspirerende. – Dette er et dogme som Chasing Grace altid har haft og som stadigvæk lever og udvikles i deres kreative rum. Det slår Musik På industriens pr-mand, Bjarne Hansen fast. 

Bandet har netop færdiggjort et nyt album, skrevet på en bakke udenfor Vejle, indspillet på en gård på Stevns, færdiggjort i historiske Medley Studios i København og ikke mindst i guitaristens lejlighed på Nørrebro.  Albummet hedder “Home At Last” og er netop kommet til salg og stream.

 Inspirationen er fra den amerikanske musikscene, hvor respekten for den musikalske tilgang fra kunstnere som John Mayer, Taylor Swift, Ryan Adams og ikke mindst Bruce Springsteen har dannet retningen for albummet.

 Nu står Chasing Grace på scenen på i Kulturhuset Industrien i Aarup lørdag den 19. februar kl. 20.  Chasing Grace er: 

Michael Lund (Sang/guitar), Lars Andresen (Keys/kor), Johannes Gissel (Trommer/kor), Morten Lundsgaard (Guitar). Jesper Haugaard (Bas).

Musik På Industrien i Aarup har valgt at lave dette som en ”Råstof-koncert”. Det betyder, at du kan få billet til kun 150 kr. Hvis du er medlem af Råstof er prisen endda kun 125 kr. Det betyder endvidere, at du kan købe koncerten som en del af Råstofpakken. Det er i alt, tre  koncerter for kun 300 for medlemmer og 375 for ikke-medlemmer.

De øvrige koncerter i pakken er Mynsterland den 26. marts, som er 12 unge musikere på scenen med nordisk folkemusik. 22. april er den tredje koncert i pakken, ”Baby Did a Bad Thing”, et spændende americana band du absolut ikke bør gå glip af.

Læs og hør mere om de enkelte koncerter på Musik På Industriens hjemmeside: mpia.dk. Her kan du også købe Råstofpakken og melde dig ind i Råstof. 

Del denne historie på: