BV2-Band fra Aalestrup vandt Dansk Handicap Grandprix 2022

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Kanon stemning i en udsolgt Aaruphallen lørdag aften

– Stort tillykke til BV2-Band fra Aalestrup, lød det fra borgmester Søren Steen Andersen (V), der hyldede vinderen af Dansk Handicap Grandprix. Borgmesteren kaldte det en ære, at få lov til at deltage i præmieoverrækkelsen af nr. 1, 2 og 3, som han gjorde under megen festivitas og jubel. 

Grand Prixet foregik i Aaruphallen, fordi det var Unico med dybe rødder i Højfyn, som vandt det seneste Grandprix holdt i Slagelse i 2019. 

Og netop derfor havde Unico glædet sig til dagen, selv om de som værter ikke kunne deltage i konkurrencen. 

Unico skulle nemlig åbne grandprixet med at spille sangen, som de vandt med i Slagelse: Her i Unico. 

– Den dag har vi ventet på i tre, ja i hvert fald 2½ år, så vi er meget spændte, sagde bandets forsanger, Katrine Pil Jensen i et facebookinterview. 

Assens Kommune bidrog med økonomi samtidig med at en række byrådsmedlemmer stillede op som frivillige. Det praktiske arbejde blev i øvrigt udført af Musik På Industrien, og det var en kæmpeopgave, som involverede ca. 60 frivillige. 

– Sikke en fantastisk dag med masser af glade mennesker. Jeg vil gerne sige et stort tak til de virksomheder og foreninger der har været sponsor, og været med til at dette arrangement kunne gennemføres, også en stor tak til alle de mange frivillige fra Aarup og hele kommunen som har været en utrolig stor hjælp. Vi havde ikke kunne lave sådan et arrangement uden jeres hjælp, igen stor tak, siger Henry Petersen, der er formand for Musik På Industrien i Aarup.

Del denne historie på: