Butik Bakii Cakes åbner 3. september

Aarup

27. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Åbningstiden bliver hver torsdag og fredag klokken 13-17

– Jeg skal have en æske cheescakes, men hvad er forskellen egentlig på de to æsker, som I har? 

Og:

– To caffe latte og to cheesecakes? 

– Ja, så gerne. Skal det være to go, eller sætter i jer her i butikken?

Ovenstående er to bud på, hvordan det kommer til at lyde, når Butik Bakii Cakes åbner fredag 3. september klokken 17.  Det gør den i det tidligere bagerforretning på Bredgade 33, som bagermester Bjarne Aadal i en menneskealder stod bag. 

Chastine Solmer købte sidste år ejendommen for i første omgang at bruge selve bageriet til at lave cheescakes, som hun gør sammen med Anitta Borne. De to kender i øvrigt hinanden som få, da Chastine er Anittas moster og Anitta følgelig Chastines niece. Men det er en anden historie. 

Nu er de to kommet så langt med deres planer, at de fra at have været en ren engrosvirksomhed – med  caféer, ostebutikker og delikatesseforretninger som kunder – til at blive detailvirksomhed og café. 

For de har nemlig indrettet bagerbutikken som udsalgssted, der fast vil holde åbent hver torsdag og fredag klokken 13-17. 

Videre kan man slå sig ned ved et af tre borde og få en kop kaffe – og her er mulighederne mange – eller cacao og en eller flere af de seks cheescakes, som Anitta og Chastine har på menukortet. 

Fredag 3. september der reception i Butik Bakii Cakes klokken 15-17, hvor venner, familie og forretningsforbindelser med videre er velkomne. 

Og skal vi gætte på, at der kommer chees cakes på tallerkerne? 

Del denne historie på: