Brylle Bryghus har fået stand på Erholm Fødevaremarked

Aarup

1. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

– Vi har længe været på udkig efter et lille lokalt bryggeri, og vi ser frem til at være med til at udbrede kendskabet til Brylle Bryghus, siger Lars Gregersen fra Erholm Fødevaremarked, hvor Brylle Bryghus netop har fået en stand til sine specialøl.

 

Brylle Bryghus er et lille lokalforankret bryggeri, der begyndte at brygge øl i 2019. Bryghuset ligger på indehaverne, Marie og Brian Krusell Howitz’ ejendom i en ombygget garage.  Brian Krusell Howitz startede med at brygge ved siden af sit fuldtidsjob som mejerist. I løbet af 2020 blev bryggeriet udvidet med støtte fra LAG MANK og brygkapaciteten gik fra én til tre tanke. I efteråret 2020 tog Brian derfor skridtet og blev brygger på fuld tid. 

 Bryggeriet fokuserer på at lave et sortiment af øl, hvor alle kan være med, samtidig med at øl-entusiasten kan få sin lyst stillet.

– Det gode håndværk og grundigheden i en lille produktion er vigtig for Brian, og dette afspejles i smagen af øllene, siger Lars Gregersen.   

Udover salg af øl på flaske og fad tilbyder Brylle Bryghus både bryggeri-rundvisning og ølsmagninger.

 Marie og Brian Krusell Howitz vil være at finde på Erholm Fødevaremarked på udvalgte lørdage, hvor de vil rådgive om deres produkter, men deres sortiment af specialøl kan købes hver lørdag fra kl. 10-13 på Karen Borchenfeldtsvej 2 i Aarup.

 

Del denne historie på: