Børnehusene inviterer til fest for hele byen

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efter to år i dvale genopstår den årlige børnefest i dagtilbuddene i Aarup fredag 20. maj. Denne gang under overskriften Aarup Børnefestival. 

Festivalpladsen bliver i Børnehuset Drømmebakken på Indre Ringvej, hvor der vil være mulighed for at høre musik, herunder skal Unico spille to sæt, musikskolen vil optræde, og der vil være sang med fagter for de yngste. 

På pladsen kan man få pandekager og popcorn, og i caféen kan købes kaffe, te eller saft og kage for en billig penge. Kagerne doneres af forældre, som laver indbydende og smukke kager i dagens anledning.

Uden for børnehaven vil der være aktiviteter for alle aldre. Der kan nævnes guldgravere, hesteridning, ansigtsmaling, Brandmand Sam-tema, linedans, maleværksted og bamselykkehjul. 

Vi får besøg af spejderne, plejehjemmet, gymnastik- og idrætsforeningen og en flot rød brandbil på pladsen.

Der er stillerum, hvor de yngste kan få en ren ble og lege i ro og mag.

På denne måde er det håbet, at det bliver en dejlig dag for alle, store som små. Alle er velkomne; bedsteforældre, naboer og byens borgere må gerne kigge forbi.

Festivalen varer fra  kl. 13 til 17.

Områdeinstitutionen kan samtidig fejre 10 år, hvilket også vil blive markeret på dagen.

Formålet med Aarup Børnefestival er at være en platform for forskellige aktører, der er i børns liv. Meget gerne at være den scene, hvor man kan optræde og inspirere børn og unge til sport, kunst og kultur og samtidig synliggøre vores dagtilbud i Aarup by og skabe en festdag for alle vores børn. 

Hvis du har noget på hjerte så kontakt endelig stedets leder, Synnøve Traasdahl, lyder det fra arrangørerne.

Del denne historie på: