Bobo Moreno og KK Soulband giver koncert på Industrien

Aarup

16. marts 2022

Skal musikken være sej, svedig og swingende, er der ingen vej uden om Bobo Moreno & KK Soulband.

Varemærket er kvalitet, genren er soul og resultatet er en koncertoplevelse, du sent vil glemme.  Sådan skriver Musik På Industrien i en pressemeddelelse forud for koncerten den 19. marts. 

Koncerten er chancen for at at se og høre denne medrivende kombination og måske endda få luftet danseskoene. 

James Brown, Stevie Wonder, Prince og mange andre af soulmusikkens lysende stjerner er Bobo Moreno & KK Soulbands inspirationskilder, men tag ikke fejl: Når de drevne og veloplagte Svendborg-musikere slår sig løs sammen med Bobo Moreno, en af Danmarks i særklasse bedste sangere og performere, er der garanti for en enestående koncert, hvor musikalitet og livsglæde går op i en højere enhed, 

Musikerne kan deres klassikere, men de kan mere end det: De fortolker numrene med en sjælden nerve og sprudlende professionalisme, som kan få selv den mest blaserte koncertgænger til at overgive sig, kan man læse i pressemeddelelsen.

Samarbejdet mellem Bobo Moreno & KK Soulband kom i stand i 2010. Siden da har musikerne leveret det ene brag af en koncert efter den anden.

Bobo Moreno er uden tvivl en af danmarks bedste sangere. Hans alsidige stemme bliver brugt til en bred vifte af genrer, især dog jazz, soul og blues.

Bobo har igennem tiden sunget med Radioens Big Band, Tivolis Bigband, Ernie Wilkins Almost Big Band, D:A:D, Bo Stief, Ole Koch Hansen, samt internationale stjerner såsom: Robben Ford, Adam Nussbaum og Elvis & the Memphis Boys – og mange andre.

Bandet: Bobo Moreno, vokal; Henning Kaa, guitar; Preben Kaa, trommer; Søren Møller, bas og Simon Duun, keyboads og orgel.

Det er sæsonens medlemskoncert så du får ekstra rabat hvis du er medlem af Råstof.

Det kan du læse mere om på Musik På Industriens hjemmeside: mpia.dk

 

Del denne historie på: