Bliv en del af fællesskabet i Aarup BK til Håndboldens Dag

Aarup

30. september 2021

Aarup BK inviterer indenfor til en sjov og hyggelig dag i Aarup Fritidscenter 2. oktober, når 77 håndboldklubber over hele landet slår dørene op til Håndboldens Dag. 

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Og netop fællesskabet har mange savnet og manglet under den lange nedlukning. Det siger Aarup BK Håndbolds kontaktperson, Bjarne Petersen. 

– Derfor inviterer vi til Håndboldens Dag den 2. oktober, og alle er inviteret til at blive en del af fællesskabet. Du kan møde op i indendørssko, strømpesokker eller bare tæer – der er aktiviteter for alle ambitionsniveauer og aldre, og du behøver ikke at have godt boldøje for at være med.

Håndboldens Dag foregår i Aarup Fritidscenter klokken 13-20. 

– Du kan komme selv eller tage vennerne, en kollega eller holdkammeraterne med. Du kan også tage hele familien med, for der vil være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – i år introducerer vi fx håndboldjagten, siger Bjarne Petersen. 

Hvad kan du opleve?  

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden uanset alder, og opleve sammenhold og de gode elementer i foreningslivet. 

Det er helt gratis at deltage, og der vil udover muligheden for at prøve håndboldens mange muligheder, også være muligheder for at vinde fede præmier.

– Håndboldens Dag er et initiativ, der skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med. Så vi håber, at vi kan få skabt en festlig dag i hallen, hvor fællesskab og glæde vil være i fokus efter en lang periode med isolation og afstand til andre. Vi har ved hjælp af nogle genstarts puljer fået mulighed for at give den fuld gas på events og oplevelser, med masser af aktiviteter, herre senior kamp, fællesspisning for alle medlemmer og overnatning i hallerne for ungdomsholdene. 

Vi håber at kunne lokke nogle, der enten har stillet håndboldskoene på hylden for år tilbage eller aldrig har spillet håndbold før, ” fortæller Bjarne Petersen. 

Del denne historie på: