Assens Gospelkor får rolle i teaterforestilling

Assens/Aarup

19. februar 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Så er det atter tid til teater. Vestfyns Teater måtte i januar aflyse Folketeatrets forestilling Oh Happy Day, en teaterudgave af Hella Joof film fra 2004. Den er nu i stedet på plakaten i Arena Assens lørdag 5. marts, og da flytningen af forestillingen har afstedkommet aflysninger fra publikum er der stadig billetter at få. Det er en humoristisk fortælling om sang og kærlighed, og hvilken betydning det har. 

Der er 11 medvirkende – Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefenstahl, Mathias Sprogøe Fletting, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl, Jacob Moth Poulsen og – som nævnt i overskriften – Assens Gospelkor, der flankerer de velsyngende skuespillere sidst i komedien.

Forestillingen begynder klokken 20, og billetter kan købes via vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65. Som altid ved forestillinger i Arena Assens er det også muligt at tilkøbe aftenens buffet i Saftstationen.

Også 4. marts er der teater. Her gæster Café Liva Industrien i Aarup med Benny Andersen-mosaikken I al slags vejr. Medvirkende er Jacob Morild, Joy-Maria Frederiksen, Nicolai Majland og Eva Skipper. Der er endnu enkelte billetter at få, fortæller Vestfyns Teater i en pressemeddelelse.

Del denne historie på: