Anton Lundsgaard støtter brysterne

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Koncert i Aarup Kirke torsdag 6. oktober

Sangene, som Anton Lundsgaard og hans akustiske trio vil underholde med i Aarup Kirke torsdag 6. oktober fra klokken 20, kalder han for ”iørefaldende, medrivende, dansksproget pop og rockmusik, som spænder fra stille dynamiske ballader til energiske up tempo-numre, alle sammen leveret af et absolut velspillende orkester”. 

Koncerten er et led i den lyserøde uge, dvs. kampen mod brystkræft med sloganet ”Støt brysterne”, som Aarup Handelsstandsforening bakker op om med flere initiativer udover kirkekoncerten med Anton Lundsgaard. Nemlig gågade i byen lørdag 8. oktober, kaffe-kage-bord på Hotel Aarup Kro lørdag eftermiddag og ”lyserød kvindeaften” i Kulturhuset Industrien lørdag aften. 

Anton Lundsgaard, der for længst har haft 40 års-jubilæum som musiker, og har stærke lokale rødder, begyndte at spille pop og rock som teenager. Og det er han så blevet ved med lige siden stort set uden undtagelse, jo, der var da en corona-pause, men den benyttede Anton til at skrive nogle af de sange, som man kan høre ham og trioen spille ved kirkekoncerten. 

I mange år kunne man opleve Anton Lundsgaard som kapelmester i Ramasjang, der har spillet op til bal flere gange end en hund har lopper. 

I juli 2022 udgav Anton Lundsgaard en EP med en håndfuld egne sange. De sange og en snes andre, som han også har lavet, regner han med at skulle tage på koncertturne med til næste år sammen med sit syvmandsband. 

Til kirkekoncerten er besætningen som følger: Simon Ronge Holm Madsen, guitar og kor; Emil Jacobsen, bas og kor; Nicklas Østergaard Olsen, percussion og kor samt Anton Lundsgaard, sang.

Aarup kirke er vært for en times koncert torsdag den 6. oktober kl. 20 med Anton Lundsgaard. 

Salg af billetter ved indgangen 50 kr. – 

Hele beløbet går ubeskåret til ”Støt Brysterne”.

Del denne historie på: