Amstrup og Baggesen vil bygge op til 85 boliger på ”Trekanten”

Aarup

30. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Mens Aarup Kommune vil udstykke sin andel af ”Trekanten”, dvs. arealet mellem Møllegyden, Assensvej og Ørsbjergvej, med 29 byggegrunde, vil Amstrup og Baggesen på sit areal opføre op til 85 tæt-lave boliger.

Det kunne Steen F. Andersen fra Amstrup og Baggesen fortælle til Folkebladets reporter, da parterne i den netop afsluttede grundhandel, mødtes på Møllegyden foran ”Trekanten”.

De sidste streger er endnu ikke tegnet, kunne Steen F. Andersen fortælle, men forventningen er uændret op til 85 boliger.

Til stede var borgmester Søren Steen Andersen (V), direktør Ove Jensen, Amstrup og Baggesen, førnævnte Steen F. Andersen samt ægteparret Jørgen Mindegaard Nielsen og Lone Vasegaard, som har solgt 9,4 hektar jord til Aarup Kommune og 3,2 hektar til Amstrup og Baggesen.

Tilbage har Jørgen Mindegaard og Lone Vasegaard 35-37 hektar jord på deres ejendom. Jorden er forpagtet ud, idet Jørgen ikke længere er aktiv landmand, men er overgået til pensionisternes rækker.

Borgmester Søren Steen Andersen er som udgangspunkt optimist, når det gælder interessen for at købe en byggegrund på Trekanten.

  • Det kan gå meget stærkt, siger Søren Steen Andersen.
  • Min eneste frygt er, at regering og Folketing kunne finde på at lave et indgreb rettet mod boligmarkedet i København og Aarhus, som også vil få negative konsekvenser for folks lyst til at bygge hus udenfor København og Aarhus.

Del denne historie på: