Alle handlende bakker op om banko på Holmely

Aarup

11. januar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Når beboerne på plejehjemmet Holmely i den nærmeste tid skal spille banko, bliver det med gevinster fra de lokale handlende. Og der bliver nok at spille om. 

– Det har været en utrolig positiv oplevelse at spørge de handlende i Aarup, om de kunne tænke sig at sponsere gevinster, siger aktivitetsmedarbejder Else Marie Kristensen, der fik ideen til bankospillet, som på grund af coronasmittefaren afvikles separat i de fire afdelinger, som Holmely består af. 

– Alle har sagt ja til at give en præmie, det er jeg virkelig taknemlig for, siger Else Marie Kristensen, der siden oktober har slået sine folder på Holmely, samtidig med at hun tager del i de hjemlige sysler, der omfatter produktion og salg af honning og mjød og pasning af minigrise i Magtenbølle-city.  

Fredag var Else Marie på rundtur i Bredgade for at hente gevinsterne. Turen foregik på cykel, og så kunne beboer på Holmely, fhv. lærer på Aarupskolen Birgit Hansen tage med rundt i byen. Hun fik så en snak med Folkebladets reporter om dengang for godt 50 år siden, da hun og ægtefællen Flemming slog sig ned i Aarup. 

Del denne historie på: